Che Ta mengidam nak tambah anak lagi?

Che Ta mengidam nak tambah anak lagi? Penuh gilang-gemilang. Benarlah, impian menjadi raja sehari itu indah. Untuk pasangan yang hampir 10 tahun mendirikan rumah tangga, persandingan semula dan diraikan bagai pengantin baharu bagaikan mustahil. Namun tidak buat pasangan popular itu, mereka masih mampu mencipta suasana gah tanpa canggung.

Melangkah dengan busana songket merah hati rekaan pereka terkenal, Man Kajang, Rozita Che Wan dan suami tercinta, Zain Saidin ternyata berada dalam dunia bahagia mereka sendiri.

Mendirikan rumah tangga sejak 11 Disember 2013, wanita yang mesra disapa Che Ta itu tidak kelihatan kekok berarak dengan hiasan cucuk sanggul, menyerlahkan lagi kejelitaannya meskipun sudah mencecah usia 49 tahun.

Mengejutkan ramai, majlis malam berinai yang diadakan di GlamHall Damansara itu rupa-rupanya menelan belanja lebih RM100,000 yang ditaja oleh rakan baiknya iaitu Anas Zahrin. Bertuah sungguh kedua-dua pasangan pengantin ‘lama’ berkenaan.

Sekali lagi naik pelamin, Che Ta meluahkan keterujaan apabila ulang tahun perkahwinannya yang kesembilan diraikan dalam sebuah majlis penuh gemilang.

Che Ta mengidam nak tambah anak lagi?

Baca Artikel Penuh