“Betapa bencinya isteri aku dengan keluarga aku sampai anak-anak pun dia tak bagi pegang, sampai rumah mertua pun dia tak nak jejakkan kaki”

Salam min. minta tolong hide profile aku ni. ni aku nak tanya semua bawang-bawang dalam malaysia ni pasal bini aku ni.

macam ni aku ni tak la jahat pun tapi aku nampak jahat di mata bini aku..

Apa aku buat semua salah. bini aku jenis banyak mlut. dia tak suka dengan family aku sampai b€ncinya isteri aku

Baca Artikel Penuh