“Berjanji itu ini lepastu kau hilang menyepi”, wanita ini dedah Khai Bhar permain hati perempuan

“Berjanji itu ini lepastu kau hilang menyepi”, wanita ini dedah Khai Bhar permain hati perempuan. Kecoh di media sosial Twitter semalam apabila seorang individu mendedahkan sikap penyanyi dan pelakon Khai Bahar yang didakwa telah mempermainkan hati seorang wanita.

Perkara tersebut diuar-uarkan individu berkenaan apabila dia memberi respon balas terhadap satu ciapan Khai Bahar yang menyentuh isu perhubungan dan cinta.

Pandai la kau berkata-kata. Dulu kau buat kawan aku macam mana? Bertahun-tahun kau diam. Kau nak kau datang, kau taknak kau blah macam tu je. Alasan sebab malu. Gila.

"Berjanji itu ini lepastu kau hilang menyepi", wanita ini dedah Khai Bhar permain hati perempuan

Individu itu juga meminta agar Khai Bahar untuk tampil memohon maaf kepada rakannya itu kerana telah ‘menghilang’ setelah menabur pelbagai janji manis.

TwitterSumber : Twitter Aku nak pesan satu je. Tolong ye minta maaf kat kawan aku. Jangan hilang senyap macam tu sampai kesudah. Berjanji itu ini pastu kau hilang menyepi.

Khai Bahar
Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen tidak menyangka gosip seperti itu dikaitkan dengan penyanyi lagu Luluh itu kerana Khai sering dilihat sebagai antara salah seorang artis yang ‘bersih’ dari sebarang kontroversi murahan.

BACA: 

Tak puas hati imej bersih Perikatan Nasional tercalar, Muhyiddin tuduh Zahid dalang kes Jana Wibawa terbongkar

Tak sampai hospital tak tahan sakit bersalin, wanita ini terteran lahirkan bayi masih dalam karung ketuban