Bekas isteri pakar saham bersuara, ‘aku diam untuk aku bongkar di mahkamah’

Bekas isteri pakar saham bersuara aku diam untuk aku bongkar di mahkamah

Bekas isteri pakar saham bersuara, ‘aku diam untuk aku bongkar di mahkamah’. Sebelum ini bekas isteri Datuk Dr Mohd Nazri Khan Adam Rasol Khan (DDNK) iaitu Watie sempat memberikan ucapan tahniah atas perkahwinan baharu bersama wanita berusia 25 tahun.

Respon Watie di Facebook

Terbaru, menerusi hantaran terbaru di Facebook, Watie mendakwa sebelum ini dia hanya mendiamkan diri dan enggan memberi respon mengenai isu membabitkan dirinya dan bekas suami kerana mahu menceritakan hal sebenar yang berlaku di mahkamah sahaja.

Aku diam untuk aku reveal di mahkamah.

Alhamdulillah, proceeding kes Hadhanah selesai hari ini. Syukur Allah memudahkan urusan. Terima kasih semua yang telah mendoakan.

Bekas isteri pakar saham bersuara'aku diam untuk aku bongkar di mahkamah'

Malah menerusi hantaran sebelum ini, Watie seakan mempersoalkan siapa yang membenarkan bekas suaminya itu bernikah sedangkan sijil cerai masih belum dikeluarkan oleh pejabat agama.

Kalau nikah satu lagi di hotel, saya nak tanya siapa bagi kebenaran bernikah sedangkan sijil cerai saya pun belum release lagi dari pejabat agama?

Terdahulu, perkahwinan DDNK dengan isteri barunya, Tuan Nor Ernie Rossmeris menjadi kontroversi apabila bekas isterinya, Watie memuat naik perkongsian di Facebook dengan mengucapkan tahniah di atas perkawinan bekas suami dan pasangannya.

BACA:

Mesyuarat ‘Top Five’ Umno bincang tarikh PRU tangguh lagi

Tular tweet doktor HKL maki anak Najib ‘aku sendiri cek darah bapak kau, normal anjing!’

Kini Robot pula sampaikan Khutbah di Arab Saudi

CATEGORIES