Baru tahu ini panggilan sweet Dato K pada Tokti, terus ‘end live’ lepas tu

Baru tahu ini panggilan sweet Dato K pada Tokti terus end live lepas tu

Baru tahu ini panggilan sweet Dato K pada Tokti, terus ‘end live’ lepas tu. Kalau dah namanya wanita tetap turun ke dapur memasak. Walau punya kerjaya yang hebat atau bergelar selebriti terkenal.

Begitu juga dengan penyanyi tersohor iaitu Dato Seri Siti Nurhaliza turut memasak untuk keluarganya.

“Salam Jumaat yang mulia.. Hari ni saya masak awal , sempat jugak buat live ye.. Bila tak sibuk dengan aktiviti nyanyian saya macam ibu rumahtangga yang lain, memasak didapur.. Alhamdullillah masak yang mudah mudah saja , janji masak dengan kasih sayang..”- Datuk Seri Siti Nurhaliza

PERKAKASAN DAPUR MEMASAK PUN RAIH PERHATIAN.

Wow simple je perkakasan memasak Dato Seri Siti Nurhaliza. Ramai ingat kuali dan periuk berjenama mahal.

Baru tahu ini panggilan sweet Dato K pada Tokti terus'end live' lepas tu

Muat naik hantaran terbarunya memaparkan satu video live yang dikongsinya ketika memasak sambal petai di dapur kediamannya.

Gaya yang simple tanpa secalit solekan telah meraih perhatian perminatnya. Bukan itu sahaja, perkakasan memasak yang biasa-biasa tanpa jenama yang mahal membuatkan peminat kagum.

PANGGILAN SWEET!

Namun, ada yang lebih menarik perhatian ketika live, adalah ketika Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa atau Datuk K memanggil Dato Seri Siti.

Sedang Dato Seri Siti berbual dengan peminat, suaminya memanggilnya dengan panggilan ‘Darling’. Wow sweetnya!

Lantas, Dato Seri Siti terus mengambil keputusan untuk menamatkan siaran ‘live’ . Dengan sopan dia memohon kepada peminatnya untuk mengundur diri.

Nyata, cara Datuk K itu membuatkan peminat kagum walaupun usia perkahwinan mereka telah sekian lama.

Moga pasangan ini terus bahagian till jannah!

NETIZEN KOMEN KAGUM CARA DATUK K

Meninjuan di ruangan komen, perkongsian Datuk Seri Siti telah meraih perhatian peminat yang meluahkan rasa kagum melihat pasangan bahagian ini. Antara komen netizen adalah

“Dato K panggil ‘Darling’ terus end live. Bagus kak iti, suami no 1..”

“Siti Nurhaliza kalau tak make up..MCM pelajar sekolah menengah..awet mudanya.”

“Mak iti pun pakai kuali tercabut pemegang dah..salute..”

“Sesibuk mana pun tetap layan makan minum suami dan Anak2..itu lah ibu dan isteri yang Terhebat.”

BACA:

Pelakon utama Harry Potter disahkan meninggal dunia

Tular gambar Jaafar Onn akad nikah

Padah main sorok-sorok, budak empat tahun tersangkut dalam mesin basuh

CATEGORIES