Baru kenal siapa suami Wardina Safiyya yang sebenarnya, “ada kata sorok..”

Baru kenal siapa suami Wardina Safiyya yang sebenarnya ada kata sorok

Baru kenal siapa suami Wardina Safiyya yang sebenarnya, “ada kata sorok..”. Walaupun nama aktres dan pelakon terkenal Wardina Safiyya kurang menjadi perbualan dalam kalangan peminat seni tempatan tanah air sejak akhir-akhir ini, namun bagi wanita kelahiran Kuala Lumpur itu, dia berasa tenang dengan keadaan sebegitu.

Sinonim dengan imej seorang ibu yang menjadi ikutan ramai remaja dan ibu muda, Wardina kini dilihta sebagai ikon yang mempunyai kelas yang tersendiri.

Wardina mendirikan rumahtangga bersama suami tercinta, Ikhwan Johari pada tahun 2002. Hasil perkongsian hidup selama 20 tahun, mereka dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Amna Nafeesa, Azra Sareera dan Imran Arrazi.

Bahagia bersama suami dan anak tercinta, Wardina menjadikan ikatan kekeluargaannya sebagai kekuatan dirinya untuk menjalani tugas sebagai seorang anak seni, seklaigus sebagai ikon yang disegani ramai.

Baru kenal siapa suami Wardina Safiyya yang sebenarnya ada kata sorok

Siapa sangka walaupun telah bergelar ibu kepada tiga orang anak, Wardin atelah mengatur stratergi dan perancangan rapi dalam kehidupannya. Dia kini sudah selesai pengajiannya dalam bidang ps1kologi yang menurutnya berasa terpanggil untuk membantu golongan yang meemrlukan dari sudut itu.

Bercerita mengenai perkembangan terbaharunya, Wardina berkata dia kini sibuk menjalankan aktiviti-aktiviti berkaitan khidmat sosial dan kemasyarakatan. Dia juga bercadang untuk membuka pusat kaunseling dan asuhan.

BACA:

Keluarga Altantuya menang saman kerajaan RM5 juta

Tragedi tanah runtuh Genting Highland: 69 orang tertimbus

Netizen puji anak Azad Jasmin macam Kajol, “cantik sangat ni!”

CATEGORIES