Baby Shima kena kecam menyibuk lepas masuk campur pilihanraya di Malaysia

Baby Shima kena kecam menyibuk lepas masuk campur pilihanraya di Malaysia

Baby Shima kena kecam menyibuk lepas masuk campur pilihanraya di Malaysia. Nama Baby Shima bukanlah satu nama yang asing lagi dalam industri muzik tanah air, jadi segala tingkah lakunya sering diperhatikan oleh warganet.

Terkini, Baby Shima memuat naik satu hantaran di Instagram berkaitan dengan Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15) yang akan diadakan pada 19 November ini.

Nak pilih yang mana??? Pening lah!!!”

Baby Shima kena kecam menyibuk lepas masuk campur pilihanraya di Malaysia

Baby Shima turut berseloroh dalam video singkat tersebut dengan menyuruh pengundi di luar sana mengundi dirinya pada PRU yang akan datang.

Walau bagaimanapun, entri tersebut mendapat reaksi negatif warganet di mana ramai menyifatkan Baby Shima sebagai seorang ‘penyibuk’ dalam urusan mengundi.

Hang pun tak mengundi dok sembang,” ujar seorang warganet. Semak je hang ni,” kata seorang lagi netizen.

Untuk info, Baby Shima sebelum ini pernah mencetuskan kontroversi apabila dia dilihat menari bersama tiga orang penari lelaki berseluar dalam bagi mempromosikan lagu terbaharunya Sejenak Sendiri.

@babyshimaofficial Nak pilih yang mana??? pening lah!!!! #babyshima #fyp #sejenaksendiri #bn #pakatanharapan #undi2022 ♬ Sejenak Sendiri – Baby Shima

BACA:

Netizen jatuh hati tengok muka Didie Alias masa muda, cantik sangat ni!

Reaksi isteri nak sokong MU dalam World Cup nanti buat netizen berdekah

Patutlah baju bundle ni jadi rebutan, ada ‘sesuatu’ rupanya

CATEGORIES