“Asyik keluar dating je, ko bawa dia jumpa mak, mak nak tengok, mak nak test dia boleh jadi imam tak”, sekali ini yang terjadi

“Asyik keluar dating je, ko bawa dia jumpa mak, mak nak tengok, mak nak test dia boleh jadi imam tak”, sekali ini yang terjadi.

Dikenali dengan nama akaun kysstnaa, gadis yang berusia 19 tahun itu telah memuat naik gambar dan video teman lelakinya berjumpa keluarganya dan kemudian mengimamkan mereka sekeluarga segera menjadi bualan di media sosial.

Entri dengan tajuk “tengok mama exicted jumpa bakal menantu” itu kini telah mendapat hampir 20 ribu kali ulang kicau dan lebih 50 ribu tanda suka.

"Asyik keluar dating je, ko bawa dia jumpa mak, mak nak tengok, mak nak test dia boleh jadi imam tak", sekali ini yang terjadi
Menurut Qies, beliau pada mulanya hanya berkongsikan detik tersebut hanya sekadar untuk menyebarkan kebaikan dan menyeru supaya semua lelaki diluar sana sentiasa bersedia untuk berdepan dengan keluarga teman wanita masing-masing.

 

Tambahnya lagi, beliau dan teman lelakinya selalu memaklumkan kepada ibu bapa masing-masing apabila mereka keluar bersama sebelum ini.

"Asyik keluar dating je, ko bawa dia jumpa mak, mak nak tengok, mak nak test dia boleh jadi imam tak", sekali ini yang terjadi

Namun kali ini apabila beliau memaklumkan sedang keluar bersama “kawan” tiba-tiba ibunya menghantar mesej melalui whatsapp supaya memperkenalkan “kawan” tersebut kepadanya.

BACA:

Kecoh kos sebenar perolehan vaksin, ini jawapan playsafe bekas Menteri Kesihatan

Jarang Sari Yanti kongsi wajah anak-anak lengkap semua- “Dah besar dan comel-comel..”