Apa dah jadi dengan Engku Emran dan Noor Nabila?

Apa dah jadi dengan Engku Emran dan Noor Nabila? Rumah tangga usahawan yang juga kakak kepada selebriti terkenal, Neelofa, Noor Nabila menjadi teka-teki lagi apabila wanita itu memadam semua foto di media sosial bersama suaminya, Engku Emran Engku Zainal Abidin semalam.

Lebih menjadi tanda tanya apabila Nabila, 37, memuat naik beberapa perkongsian berupa petikan kata-kata tentang hubungan dan perasaannya sebagai seorang isteri.

Malah, Noor Nabila turut memuat naik petikan tentang kehadiran yang tidak dihargai.

“Anda layak dapat seseorang yang berasa betul. Seseorang yang membalas cinta anda, yang memelihara cinta anda. Seseorang yang jatuh cinta kerana mencintai anda,” ungkap beberapa petikan dalam ayat tersebut.

Sebelum ini, status hubungan antara Noor Nabila dan Engku Emran mula diperkatakan selepas pasangan itu dilihat jarang berkongsi gambar bersama-sama di media sosial.

Apa dah jadi dengan Engku Emran dan Noor Nabila?

Bagaimanapun, usaha Kosmo! untuk mendapatkan kenyataan berhubung perkara itu daripada Noor Nabila tidak berjaya apabila mesej dihantar tidak berbalas.

Status hubungan pasangan itu bukan kali pertama menjadi spekulasi ramai selepas ada mengatakan hubungan mereka bermasalah.

Namun, Noor Nabila ketika itu menafikan dakwaan tersebut dan memberitahu rumah tangganya bersama suami berada dalam keadaan baik.

Kata Nabila, dia memilih untuk menjaga privasi perkahwinan mereka daripada tatapan umum dan tidak berkongsi gambar di media sosial bukan bermaksud rumah tangganya retak

Engku Emran kemudiannya melangsungkan perkahwinan dengan selebriti terkenal Indonesia, Laudya Cynthia Bella pada 2017 namun ikatan itu juga berakhir dengan perceraian pada 2020. Bagaimanapun hasil perkahwinan tersebut, mereka tidak dikurniakan cahaya mata.

Sementara Noor Nabila pernah berkahwin dengan aktor, Sharnaaz Ahmad pada 31 Mac 2017 dan berpisah pada 9 Julai 2020. Hasil perkahwinan itu mereka dikurniakan seorang anak lelaki, Jebat Jayden.

BACA:

Isteri tabligh luah perasaan, abai nafkahnya masa keluar dakwah, kahwin lain

Johan lompat ke Hot FM pula

Maut lepas tolong mangsa kemalangan, ramai doakan pemuda ini