Alif Syukri bengang soalan Pak Nil padanya terlalu kasar di program TV

Alif Syukri bengang soalan Pak Nil padanya terlalu kasar di program TV. R4ncangan HardT0 He4rt merupakan sebuah pr0gram bual bicara yang dikemudikan pengacara nomb0r satu Malaysia, Datuk Aznil Haji Nawawi.

Menampilkan temubu4l bersama selebr1ti-selebr1ti ternama, para tetamu yang hadir bakal berk0ngsi kisah j4tuh bangun mereka sepanjang menceburi dunia h1buran.

Ia sekaligus merungka1 sisi terlindung selebr1ti yang selama ini hanya dihak1mi berdasarkan cerita-cerita k0ntr0versi yang terseb4r di med1a.

Para pers0naliti akan membuka mulut bagi memberi pencerahan, manakala Aznil yang juga mesra disapa Pak Nil selaku pengendali pr0gram, bakal menadah telinga sebagai se0rang pendengar.

Pelbagai rahs1a dik0ngsikan dalam perbualan dari hati ke hat1 ini, malah pertanyaan-pertanyaan yang diajukan bersifat terlalu per1badi, namun dil0ntarkan secara tidak pr0vokatif.

Alif Syukri bengang soalan Pak Nil padanya terlalu kasar di program TV

Kesabaran Buat Pak Nil

Usah4wan selebr1ti, Datuk Seri Aliff Syukri mend4kwa dirinya adalah merupakan penyanyi lelaki n0mbor satu, manakala Datuk Seri Siti Nurhaliza pula penyany1 wanita nomb0r satu negara.

Perkara berkenaan dik0ngsikan sendiri 0leh Aliff menerusi vide0 temuramah bersama Datuk Aznil Hj Nawawi dalam rancangan HardT0 He4rt.

Saya penyanyi n0.1 Malaysia. Tahun ini saya t1dak. Jika Siti Nurhaliza adalah penyanyi wanita no.1, maka sayalah penyanyi lelak1 no.1,” katanya dalam temu bu4l itu. Dia kemudian menambah bahawa dia tel4h mendapat gel4ran itu dan nampaknya, orang hanya cembvru dengan pencapaiannya.

Pengacara TV itu b0leh dilihat ketaw4 apabila bintang B4dang itu membuat kenyataan ber4ninya. Penyanyi itu memberi kapsyen vide0nya bertanya kepada pengikutnya sama ada mereka bersetuju bahawa dia se0rang penyanyi berbakat.

“Jika semua bersetuju saya berb4kat, saya akan mengeluarkan lagu baharu. B0lehkah saya menjadi penyanyi lelak1 no.1 Malaysia?”.

Net1zen membal4s di ruangan k0men dengan ada yang bersetuju bahawa dia penyanyi terbaik manakala yang lain tertanya-tanya dari mana dia mendapat keyak1nannya.

“Saya dah dapat 4ward nyanyian tapi macam banyak yang cembvru. Dah dapat tapi dihal4ng,” jelasnya.

Selain dikenali sebagai se0rang usahawan yang berjaya, Aliff juga pernah menghas1lkan beberapa buah single, termasuk lagu Kelep0k Raya yang mendapat kr1t1kan net1zen berhubung muzik vide0 yang dihasilkan.

Dalam pada itu, usahawan yang sering mencetuskan k0ntr0vers itu turut memaklumkan dia akan keluar dengan sebuah lagu baharu j1ka mendapat persetujuan ramai.

Inf0 Pr0gram H4rd t0 He4rt (Astr0 Ria)
Rancangan ‘H4rd T0 He4rt’ merupakan sebuah pr0gram bual bicara yang dikemudikan pengacara n0mbor satu Malaysia, Datuk Aznil Haji Nawawi.

Menampilkan temubual bersama selebr1ti-selebr1ti ternama, para tetamu yang hadir bakal berk0ngsi kisah j4tuh bangun mereka sepanjang menceburi dun1a hiburan.

Ia sekal1gus merungka1 sisi terlindung selebr1ti yang selama ini hanya dihak1mi berdasarkan cerita-cerita k0ntr0versi yang tersebar di media.

Para pers0naliti akan membuka mulut bagi memberi pencerahan, manakala Aznil yang juga mesra disapa ‘Pak Nil’ selaku pengendali pr0gram, bakal menadah tel1nga sebagai se0rang pendengar.

Pelbagai rahs1a dik0ngsikan dalam perbu4lan dari hat1 ke hat1 ini, malah pertanyaan-pertanyaan yang diajukan bersifat terlalu per1badi, namun dil0ntarkan secara tidak pr0v0katif.

Tiada s0alan khusus disediakan, justeru tetamu yang had1r akan bercerita meng1kut keselesaan mereka.

BACA:

Teha geram dengan peminat Usop tak hormat dirinya

Shuib akhirnya buka mulut soal jodoh barunya

Hans Isaac menang pemilihan Ketua Cabang Ampang PKR