“Aku bercinta jarak jauh, berhubung hanya melalui telefon patutlah bila ajak videocall tak nak rupa-rupanya dia..”

“Aku bercinta jarak jauh, berhubung hanya melalui telefon patutlah bila ajak videocall tak nak rupa-rupanya dia..”Seorang lelaki membatalkan pernikahan bersama gadis pilihannya pada saat akhir mengejutkan ramai pihak

kini kisah mereka viral di internet, lapor Tribun. Menurut Yusuf, dia berbuat sedemikian kerana tert1pu dengan gadis itu yang sebenarnya adalah seorang wanita berusia! Dah macam pangkat nenek!

Yusuf dan wanita itu bercinta jarak jauh sejak 2 tahun lepas sebab dia bekerja di Korea dan wanita itu pula berkerja di Taiwan.

"Aku bercinta jarak jauh, berhubung hanya melalui telefon patutlah bila ajak videocall tak nak rupa-rupanya dia.."

Selama hubungan itu terjalin, mereka cuma berbual melalui telefon dan menurut Yusuf, wanita tersebut selalu menolak bila diajak video call. Kalau dorang video call sekali pun, dia akan tutup muka dengan cadar. Memanglah kan!

Selama dorang bercinta, wanita tu guna gambar orang lain dan tipu Yusuf! Dia curi gambar make up artist dekat Facebook, lepas tu dia hantar dekat Yusuf.

Baca Artikel Penuh