Aksi panas Raja Azura jilat sampul jadi bualan, “aku pun nak..” – netizen

Aksi panas Raja Azura jilat sampul jadi bualan aku pun nak netizen

Aksi panas Raja Azura jilat sampul jadi bualan, “aku pun nak..” – netizen. Menerusi satu klip yang dikongsikan di laman Tiktok berkenaan babak panas Raja Azura dalam filem ‘Terbuka Untuk Syurga’ dapat perhatian ramai. Lakonan yang dirindui oleh peminat itu dengan memainkan watak antagonis sememangnya nampak mantap dan profesional sehinggakan beliau mendapat pelbagai pujian dari netizen.

Emosi dan perasaan yang diletakkan dalam memainkan watak tersebut terus dapat menghidupkan watak sehingga membuatkan para penonton emosi dengan watak jahat yang dilakonkan oleh Raja Azura.

Dalam klip tersebut, beliau yang mengambil watak jahat itu melakukan kegiatan yang tidak bermoral dengan seorang pemuda di kampung tersebut.

Namun aksi beliau menarik perhatian para penonton dengan adegan yang cukup panas iaitu kesanggupan beliau dalam melakukan aksi jilat sampul surat membuatkan watak beliau yang sedia panas semakin panas.

amypets:lawa dia time ni. msti 40an time ni

Juharis sabturani:Aku BR tgk movie ni ..mmg power gila geram Aku tgk .kak engku punya watak..

SmileeLove:Best en cite nie lakonan mantap jalil hamid norlia ghani and kak engku

Aksi panas Raja Azura jilat sampul jadi bualan, "aku pun nak.." - netizen

izwana:kat mana kak engku skrg? lama x tengok..

Uji Lee:mmg best kak engku ni bawak watak jahat dlm citer ni terbuka pintu syurga…geram je Nengok nye

annseven_7:mcm ni aku pn nk ikut…ahahaha…
lakonan menjd kak engku

Ajisjos:Msa muda dlu raja Azura ni mmg sgt cantik. Rindu tgk crita pendekar kundur dulu2

karrembentayan:paling gempak minum cuka getah ngn ako..sentap je hati aku mngok nye

fadil bht81:kak engku tgok mcm ank Dara fuhhhh

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh @cepatberita

Kini Raja Azura banyak berkarya dalam seni pengacaraan dan ramai peminat yang mula rindukan lakonan beliau yang begitu legend.

Apa apa pun para peminat mendoakan yang terbaik buat Raja Azura semoga dapat terus berkarya dalam menghiburkan para peminat serta diberikan kesihatan yang begitu baik dan memudahkan segala urusan beliau.

BACA:

Usahawan kantoikan Sifu marketing terkenal, “Dia claim saya anak didik dia, padahal tak pun!”

Lelaki Gay mula beratur dapatkan vaksin cacar monyet

CATEGORIES