Akhirnya terbongkar rahsia isteri selalu sangat singgah Shell, suami terkejut tahu

Akhirnya terbongkar rahsia isteri selalu sangat singgah Shell suami terkejut tahu

Akhirnya terbongkar rahsia isteri selalu sangat singgah Shell, suami terkejut tahu. Si isteri kerap betul berulang alik pergi Shell. Ada hari, katanya nak pergi kedai, beli tepung dan biskut. Hatta santan, bihun, milo dan minyak masak habis pun dia beli di sana padahal ada kedai yang lagi dekat dengan rumah.

Kadang-kadang walaupun minyak kereta penuh, pun diajak singgah ke Shell.

Suami pun jadi ragu-ragu. Apa yang ada kat Shell sampaikan kerap sangat si isteri pergi sana.

Suatu hari ni suami confront dan tanya isteri, “Saya tengok awak kalau boleh hari-hari nak pergi ke Shell. Beli tepung gandum, santan pun nak ke sana. Ada je nak beli.. Awak ada sembunyikan apa-apa ke dari saya?”

“Entah-entah, ada cashier handsome kat sana?” suami sengaja menyerkap jarang dalam nada bergurau.

Akhirnya terbongkar rahsia isteri selalu sangat singgah Shell, suami terkejut tahu

Tersentak dengan soalan tersebut, isterinya pun menjawab dan berterus terang. Sebab dia rajin pergi ke Shell itu sebenarnya adalah kerana dia tengah kumpul mata Bonuslink. Tambahnya lagi, bila beli apa-apa barang di Shell Select atau isi minyak di sana, pengguna akan diberikan dengan mata ganjaran dan pelbagai lagi ganjaran eksklusif di aplikasi Bonuslink

Cara nak dapatkan mata Bonuslink

Jadi, apa yang menarik sangat pasal mata ganjaran dan macam mana nak dapatkan dia ni. Caranya mudah sahaja.

Anda hanya perlu isi minyak di Shell dan jangan lupa guna Bonuslink masa bayar minyak tu. Setiap 1 liter yang anda isi itu bersamaan dengan 1 mata. Selain daripada itu, setiap RM1 pembelian Lubricants dekat Shell juga akan ditawarkan 1 mata. Kalau anda tak mahu dua benda tersebut tapi nak mata ganjaran, anda boleh beli apa-apa barang di Shell Select. Setiap RM1 yang anda belanjakan tu akan dihadiahkan dengan 1 mata.

Keahlian Dinaik Taraf

Bukan itu sahaja, keahlian anda juga akan dinaik taraf mengikut jumlah mata yang terkumpul tau. Ini bermakna, lagi banyak mata yang anda kumpul, lagi banyak peluang dan promosi yang anda akan dapat. Untung kan?

Pun begitu, keahlian ini ada tergolong dalam 4 kategori. Setiap kategori akan ada kelebihannya masing-masing.

Ahli Biasa & Ahli Silver

Untuk kelas ahli biasa, pengguna akan dibahagikan dengan 3 kelas. Pertamanya adalah ahli biasa. Bagi ahli biasa yang mempunyai sebanyak 0 sehingga 200 mata, anda hanya layak untuk menikmati mata standard iaitu 1 mata untuk setiap RM1 perbelanjaan atau 1 liter minyak diisi.

Pun begitu, ganjaran yang ditawarkan untuk ahli silver ini lebih menarik daripada ahli biasa. Untuk menjadi ahli kelas Silver, anda perlulah mempunyai sebanyak 201 hingga 600 mata. Bagi ahli kelas Silver ini, anda akan mendapat 1 mata untuk setiap 1 liter minyak yang diisi.

Menariknya ahli silver ini berbanding dengan ahli biasa dekat sini. Ahli Silver layak untuk menikmati tawaran menarik dari Bonuslink antaranya ialah 1x Promo RM1 Chocolate Roll di deli2go, mata pembelian pertama Shell Helix Lubricants, 1.5 kali ganda mata untuk pembelian pertama di Shell Select bernilai RM10, percuma Costa Coffee Upsize, Hadiah Hari Lahir dan yang paling menariknya ialah akan mendapat kejutan ganjaran untuk setiap dua bulan.

So, baik jadi ahli silver daripada ahli biasa kan. Boleh dapat lagi banyak ganjaran daripada Bonuslink.

Ahli Emas

Bagi kategori emas ini, anda akan dapat ganjaran yang lebih sedikit berbanding keahlian lain. Untuk ahli emas, setiap 1 liter minyak yang dibeli, anda akan diberikan sebanyak 2 kali ganda mata ganjaran. Anda juga layak untuk mendapat tawaran RM1 Chocolate Roll deli2go sebanyak 2 kali tau.

Banyak lagi tawaran menarik yang bakal anda nikmati kalau anda memegang ahli emas ini antaranya ialah 2x mata untuk pembelian Shell Helix Lubricants pertama, 2x mata untuk pembelian RM10 pertama di Shell Select, 2x Percuma Costa Coffee Upsize, ganjaran hari jadi, 4x Water2go Welcome Shell Gift dan tidak ketinggalan hadiah kejutan untuk setiap dua bulan.

Ahli Platinum

Kepada yang berminat untuk menjadi ahli Bonuslink tapi tak tahu macam mana caranya, ikuti 3 langkah mudah ini:

  • Muat turun aplikasi Bonuslink di Google Play atau App Store dan terus daftarnya di sana.
  • Daftar terus melalui laman web rasmi Bonuslink.
  • Hubungi secara terus talian Bonuslink untuk mendaftar.

Akhir kata, kalau ada sesiapa yang belum lagi daftar atau guna Bonuslink ini, cepat-cepat muat turun sekarang dan nikmati pelbagai ganjaran menarik yang ditawarkan ini dengan kadar segera.

Jadi, tak pelik pun kalau nampak isteri tu asyik nak pergi Shell je selalu. Sebab bukan ada apa-apa pun, rupanya dia nak dapat banyak ganjaran je dekat sana. Kalau korang nak belanja setiap ringgit duit minyak tanpa sia-sia, jom rebut ganjaran dari Shell ni sekarang. Nak tahu dengan lebih lanjut, boleh klik di sini.

Bagi pengguna Android yang nak muat turun aplikasi ini dekat telefon bimbit anda, klik di Google Playstore untuk mendapatkan pautan. Bagi pengguna Apple pula, klik di App Store ini untuk muat turun aplikasi ini di telefon anda. Disarankan supaya muat turun aplikasi Bonuslink sekarang untuk menikmati baucar RM4 dari Shell (untuk masa terhad sahaja).

BACA:

Vendor mengamuk baling botol sos ke muka rider, sekali ini yang jadi

Gagal saman fitnah, Dusuki Rani diarah bayar RM11,000 kepada Mujahid

‘Tak wajar beri layanan istimewa kepada banduan’ – MUDA

CATEGORIES