Akhirnya terbongkar gadis jelita penunggang motosikal ini rupanya lelaki 50 tahun

Seorang ‘gadis’ yang berkongsi minat menunggang motosikal berkuasa besar rupanya seorang lelaki berusia 50 tahun, sekali gus mengejutkan peminat sukan pemotoran.

Menerusi Daily Star, pelumba Jepun dikenali @azusagakuyuki memiliki ramai pengikut di laman sosial kerana menampilkan gaya feminin menunggang motosikal di jalan raya selain gemar berkongsi gambar swafoto bersama motosikalnya.

Malah, dia juga mempunyai rupa paras yang cantik dengan rambut panjang, solekan mata yang mempunyai ciri-ciri gadis cantik sehingga menarik orang ramai mengikuti perkembangannya di laman sosial.

Bagaimanapun, satu program tempatan di Jepun telah membongkar rahsia sebenar wajah @azusagakuyuki.

Sebuah program di Jepun mendedahkan @azusagakuyuki adalah seorang lelaki berusia 50 tahun bukan gadis.
- Foto Daily Star

Seorang kru program terbabit berjaya mendedahkan gadis itu sebenarnya adalah seorang lelaki usia separuh abad dengan rambut ikal mayang berwarna keperangan.

Sebuah program di Jepun mendedahkan @azusagakuyuki adalah seorang lelaki berusia 50 tahun bukan gadis. – Foto Daily Star
Dia mengaku ‘memancing’ peminatnya dengan menggunakan aplikasi FaceApp dan PhotoShop untuk mengubah wajahnya lebih feminin seperti gadis berbanding diri sebenar.

Sebelum ini, dia memberitahu tidak mempunyai ramai pengikut di Twitter ketika memuat naik gambarnya sendiri berbanding selepas memuat naik gambar gadis cantik di Twitter.

Dia kini memperoleh lebih dari 17,000 pengikut di Twitter dan meraih lebih ribuan tanda suka hingga tular di laman sosial
Berita  Penuh : https://www.sinarharian.com.my/article/129005/GLOBAL/Gadis-bermotosikal-rupanya-lelaki-berusia-50-tahun

CATEGORIES