Ahli Parlimen dari Sarawak dedah ‘perangai’ sebenar Wan Azizah yang sebenarnya ramai tak tahu

Ahli Parlimen dari Sarawak dedah ‘perangai’ sebenar Wan Azizah yang sebenarnya ramai tak tahu.

YB Dato Seri Alexander Nanta Linggi Dedah Sikap Isteri PM Anwar Ibrahim Yang Buat Ramai Kagum.

Terharu dengan pemberian ikhlas dari YB Dato’ Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail, Menteri Kerja Raya Datuk Seri Alexander Nanta Linggi telah mendedahkan dengan orang ramai keprihatinan isteri PM Anwar Ibrahim itu.

Ahli Parlimen dari Sarawak dedah 'perangai' sebenar Wan Azizah yang sebenarnya ramai tak tahu

Semasa menyampaikan Ucapan Penggulungan Terhadap Titah DiRaja di Dewan Rakyat pada Mesyuarat Pertama, Penggal Kedua, Parlimen Ke 15, beliau berkongsi dengan orang ramai memori indahnya di media sosial.

Dihadiahkan minuman berkhasiat

Sebelum sidang dewan bermula, beliau telah disapa oleh isteri PM Malaysia iaitu YB Dato’ Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail kemudian siap diberikan minuman khasiat untuk beliau.

Dr Wan Azizah berkata kepada beliau bahawa dia memberikan buah tangan tersebut dengan harapan agar ia boleh mengurangkan sakit kaki yang dihadapi oleh Dato Seri Alexander Nanta Linggi.

Terharu dan tersentuh dengan keprihatinan Dr Wan Azizah, beliau menggambarkannya sebagai seorang doktor yang masi lagi arif dalam isu perubatan. Old habits die hard, tambah beliau lagi.

YB Dato Seri Alexander Nanta Linggi Dedah Sikap Isteri PM Anwar Ibrahim Yang Buat Ramai Kagum

Berterima kasih dan bersyukur dengan pemberian isteri PM Anwar

Beliau juga berterima kasih dan rasa bersyukur dengan pemberian dari isteri PM Anwar tersebut dan berkata jasa baiknya amat terasa di hati beliau.

Apapun, kami doakan agar Dato Seri Alexander Nanta Linggi agar cepat sembuh serta diberikan kesihatan yang baik buat masa hadapan.

BACA:

Gara-gara Al-Quran buruk jadi punca lakonan Wan Maimunah diingati sampai Sultan Brunei pun puji!

Tak sangka! Rupanya ini sisi gelap disebalik pembikinan kartun Spongebob yang ramai tak tahu