Abby Abadi luah sesuatu buat semua terkejut, “sampai dah nak bercerai..”

Abby Abadi luah sesuatu buat semua terkejut, “sampai dah nak bercerai..”

Abby Abadi luah sesuatu buat semua terkejut, “sampai dah nak bercerai..”. Pelakon dan usah4wan, Abby Abadi atau nama sebenarnya Arbaiyah Abdul Manan meluahkan rasa kec3wa mengapa dia sering menjadi m4ngsa apabila munculnya kemeIut rumah tangga yang sedang berlaku dalam kalangan artis pada ketika ini.“Sejujurnya dulu saya tak pernah ser4ng siapa-siapa, tak pernah ya sebab saya tak tahu siapa orang ketiga, ke empat semua itu.

Sebab saya tak berjaya periksa telefon bimbit bekas suami dan tak berjaya menjejaki gerak geri gasing dia waktu itu.“Sebab dia kata dia sibuk penggambaran. Bekas suami memang jenis lari-lari dan tak balik-balik.. Jadinya, saya banyak tak tahu sebelum,” jelasnya.

Abby Abadi luah sesuatu buat semua terkejut, "sampai dah nak bercerai.."

Bukan itu sahaja, pelakon yang berusia 45 tahun itu mengakui dia pernah mencari bekas suaminya itu di set penggambaran untuk mendapatkan penjelasan berkenaan rumah tangga mereka.Kata Abby, sudah semestinya dia mempunyai perasaan mar4h dan sedlh pada ketika itu memandangkan bekas suaminya tidak pulang ke rumah hinggakan perhubungan mereka sudah ‘ret4k’.“Yang kata saya serang bekas suami dekat lokasi penggambaran, saya mencari je sebab lama tak jumpa dan nak kan penjelasan. Tak ada bawa senj4ta apa pun.

“Dan bila jumpa org kata saya mar4h-mar4h, nangls-nangls, dah tuuuu? Takkan saya nak seronok-seronok kalau bekas tak balik-balik dan sampai dah nak bercer4i bagai?” katanya lagi.Dalam pada itu, Abby berharap dengan penjelasannya mengenai perkahwinannya sebelum ini sudah pun terjawab dan meminta netizen jangan membuat sebarang spekuIasi atau andaian sendiri.

BACA JUGA :

Peminat teruja Honda ADV160 dah sampai Malaysia, harga cun habis

KKM sahkan ribuan pelancong China dah sampai Malaysia minggu ini

Kru British Airways dibenar bertudung

CATEGORIES